Share
Ozzy Osbourne nakon otkazivanja turneje objavio nove datume

Ozzy Osbourne nakon otkazivanja turneje objavio nove datume

Princ tame, kako mnogi zovu Ozzyja Osbournea, vratio se s novim datumima nastupa nakon što je bio primoran otkazati svoju turneju zbog toga što je obnovio staru povredu, prenosi Sky News.

Ova heavy metal zvijezda je u februaru otkazala neke koncerte svoje turneje nakon što mu je dijagnosticirana upala pluća. U međuvremenu, tokom oporavka pao je u svom domu u Los Angelesu pri čemu je obnovio povredu zadobijenu u nesreći koju je imao 2003. godine te je bio primoran da otkaže preostale nastupe.

Međutim, čini se da se Osbourne sada oporavio najavivši nove termine nastupa u Velikoj Britaniji i Evropi, počevši od januara 2020. godine.

“Stvarno se radujem povratku u Evropu povodom novih nastupa. Hvala svim fanovima što su mi pružili podršku i čekali da se objave novi datumi. Jedva čekam da vas vidim sljedeće godine”, rekao je ovaj heavy metal veteran.

Počevši od Nottinghama 31. januara 2020. godine, novi nastupi će uključivati ​koncerte u Manchesteru, Glasgowu, Londonu i Birminghamu prije nastupa širom Evrope, a Ozzy završava ovu mini turneju u Cirihu 16. marta 2020. godine, prenosi Klix.

Foto: aap.com.au