Ozzy-Osbourne-Ordinary-Man

Ozzy Osbourne singlom “Under The Graveyard” najavljuje album “Ordinary Man”

OZZY OSBOURNE DANAS OBJAVIO “UNDER THE GRAVEYARD”. PRVI SINGL, NAKON 10 GODINA, NAĆI ĆE SE NA NJEGOVOM BUDUĆEM ALBUMU ‘ORDINARY MAN’.

“Vrlo je moguće da je ovo najvažniji album koji sam uradio u jako dugo vreme, verovatno još od albuma  No More Tears.” –Ozzy Osbourne

Stanar Rock and Roll Hall of Fame i  Grammy® nagradama ovenčan pevač i tekstopisac,  OZZY OSBOURNE danas je objavio “Under The Graveyard,” njegov prvi solo rad u proteklih skoro deset godina. Masivna pesma koja započinje kao balada kojom dominira Ozzyjev snažni vokal, razvija se u moćnu i dinamičnu rock/metal numeru. Singl  će se naći na njegovom budućem albumu ORDINARY MAN, najavljenim za početak 2020 (Epic Records/SME/Menart) Poslušajte pesmu OVDE.

“Ovaj album je poklon od moje više sile i za mene predstavlja dokaz da nikada ne treba odustajati”, izjavio je OZZY.

Album “Ordinary Man” snimljen je u Los Anđelesu, producent je  Andrew Watt, koji je istovremeno  svira i gitaru, Duff McKagan (Guns N’ Roses) svira bas a Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) bubnjeve.

“Sve je počelo tako što me je moja ćerka (Kelly)  pitala želim li da radim na pesmi Posta Malonea?’,objašnjava OZZY . “Moje prvo pitanje bilo je ‘ko je dođavola Post Malone?!’ . Otišao sam do Endrjuove kuće [Watt] a  on je objasnio da ćemo brzo biti gotovi. Nakon što smo završili, pitao me je ‘da li bi bio zainteresovan da počnem da radim na albumu?’. Rekao sam da bi to bilo ****no sjajno, ali da ne želim da provedem 6 meseci u podrumu njegovog studija. Na kraju smo za mesec dana uradili album. Duff [McKagan] i Chad [Smith] bi došli u studio gde smo džemovali tokom dana, a uveče sam pisao pesme. Prethodno sam morao da kažem Sharon da ću raditi na ploči, mada ni sam nisam verovao da imam snage za to. Ali je Andrew ipak izvukac tu snagu iz mene. Zaista se nadam da će ljudi slušati i uživati u ovoj ploči, jer sam uložio moje srce i dušu u nju.” priznaje Ozzy.

PRATITE OZZY OSBOURNEA

LINKOVI

https://smarturl.it/UnderTheGraveyard
Apple Music https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/applemusic
iTunes https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/itunes
Spotify https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/spotify
Amazon Music https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/az
Google Play https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/googleplay
Deezer https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/deezer
Pandora https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/pandora
Soundcloud https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/soundcloud
Tidal https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/tidal
YouTube Music https://smarturl.it/UnderTheGraveyard/youtubemusic

 

ČOVEK…. LEGENDA… PRINC TAME…. OZZY OSBOURNE… SE VRATIO!!!

Kum metala vratio se nakon skoro deset godina pauze i zvuči bolje nego ikada! Nakon neočekivane saradnje sa Post Malone, Travis Scott + Andrew Watt u pesmi  Take What You Want,” Ozzy i Andrew odlučili su da urade zajednički album. Formirali su svetsku postavu koju čine Chad Smith (Red Hot Chili Peppers, bubnjar), Duff McKagan (Guns N’s Roses, bas), Andrew Watt (California Breed/Post Malone, gitara + produkcija). Hemija među ovim muzičarima je nesporna tako da je album urađen za mesec dana a zvuči tako sveže i moderno, da bend jedva čeka da ga podeli sa svetom!

Saradnja na pesmi “Take What You Want” otvorila je čitavu novu demografsku sliku za Ozzyja i preporučila ga potpuno novoj publici. Samo zahvaljujući tome, u Americi je za 25% skočila prodaja njegovog muzičkog kataloga! Upravo je ovo bio značajan podatak za Ozzyja i njegovoe saradnike jer su shvatili da postoji velika nova fanbaza  zainteresovana da čuju nešto novo od ikone metala.

Sjajna vest je da će interesovanje za Ozzyja samo rasti jer su sada i pop orijentisane stanice krenule da vrte “TWYW”, pri čemu spot za pesmu još nije urađen, ali se šuška da je u fazi snimanja.

 OSNOVNI PODACI..

  • Ozzyjeva karijera proteže se na pet dekada pri čemu je za Epic Records objavio 16 solo albuma
  • Ozzy je prodao preko 65 miliona ploča kao solista širom sveta + preko 50 miliona ploča sa grupom Black Sabbath širom sveta
  • Ozzy je dobitnik 5  Grammy nagrada, a 12 puta je nominovan za istu
  • Ozzy je do sada imao 7 #1 singlova na Billboard Rock listi kao i 26 rock singlova među prvih deset
  • Ozzy održao je preko 2500 živih nastupa a kao headliner po arenama nastupa od  1971 – Evropska turneje je najavljena za kraj 2020 odnosno početak 2021
Total
0
Shares
Previous Article
Earth-And-Pillars-Earth-II

Recenzija albuma | Earth And Pillars – „Earth II“

Next Article
obojeni program

Obojeni program 14. novembra u novosadskom Domu kulture