Share
Paper Animals, Potop i Daz & Reign sutra u KC Grad

Paper Animals, Potop i Daz & Reign sutra u KC Grad

Bendovi Paper Animals, Potop & Daz Reign nastupiće sutra u KC Grad u Beogradu.

Paper Animals je indie rock bend iz Beograda oformljen krajem 2016. godine. Članovi benda su Sofija Nedeljković (Vokal), Damjan Jovanović (Gitara), Darko Pasujević (Bass) i Marko Rakić (Bubnjevi). Njihov zvuk kombinacija je snaznih vokala, cudnih ritmova i atmosfericnih melodija.

Svirali su po brojnim beogradskim klubovima, kao i klubovima u Novom Sadu, Čačku i Subotici. Binu su delili sa različitim muzičarima, kao što su Stepa, Frenk Magnolia, Buč Kesidi, Artan Lili, Manivi i Armuši.

POTOP – Garažni trio sa dunavskih i savskih obala alternativnog rock-a. Okupljen u Beogradu, stvara i svira od 2015. godine. Muzika, za koju se šapatom priča da zvuči kao oluja na pučini, uskoro će zatalasati i festivalske bine. Snimaju tokom 2018. a album se očekuje krajem godine. U potopu nijedan čovek nije otok.

Bend čine: Vojislav Davidović – gitara/glas, Nevena Obradović – bubanj i Nikola Đurica – bas

Daz & Reign su reperi, pevaci i tekstopisci iz Mineapolisa. Ponose se činjenicom da prave muziku koja tera noge da lupkaju i ramena da se njišu, istovremeno šaljući poruke koje podržavaju individualno ojačavanje i rad na samom sebi. Žive u Beogradu skoro godinu dana i postali su opčinjeni ljudima, istorijom i kulturom ovog grada. Trenutno saradjuju sa lokalnim umetnicima u nadi da će uskoro završiti svoja 2 individualna albuma i jedan zajednički album do početka 2019. godine.

Cena karte na ulazu: 200 rsd