Share
Paper Animals u subotu u Muzičkoj kući Metropolis

Paper Animals u subotu u Muzičkoj kući Metropolis

Indie rock bend iz Beograda Paper Animals nastupa u subotu 23. februara od 21h u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21.

Paper Animals je indie rock bend iz Beograda oformljen krajem 2016. godine. Članovi benda su Sofija Nedeljković (Vokal), Damjan Jovanović (Gitara), Darko Pasujević (Bass) i Marko Rakić (Bubnjevi).

Bend okupio je Damjan u želji da skupi oko sebe ekipu muzičara sa kojima će moći da deli isti entuzijazam za sviranjem i pisanjem muzike. Sofija i Damjan poznaju se od srednje škole, dok su Marka i Darka zajednički pronašli traženjem članova preko društvenih mreža. Ulazak Darka u bend označava početak Paper Animals.

Od tada svirali su po brojnim beogradskim klubovima, kao i klubovima u Novom Sadu, Čačku i Subotici. Binu su delili sa različitim muzičarima, kao što su Stepa, Frenk Magnolia, Buč Kesidi, Artan Lili, Manivi i Armuši.

Prve snimke objavili su na youtube-u, u vidu live sessiona, snimljenog na zimu 2017. godine u studiju Sova u Bigzu.

Prvi zvanični single i spot objavili su u aprilu 2018. godine, u junu iste godine nastupali su i u okviru Sofar sounds Belgrade, a u avgustu snimili su akustični session sa Kiremico Media.

Trenutno, Paper Animals snimaju svoj debi album, planiraju prve singlove, spotove i brojne svirke.

Ulaz je slobodan, rezervacije mesta pozivom na 063/237-020.