Share
Partibrejkersi, Letu štuke, Red roosters i Gatuzo na 19. Rock Starci Festivalu

Partibrejkersi, Letu štuke, Red roosters i Gatuzo na 19. Rock Starci Festivalu

Poznat po jedinstvenoj lokaciji, neformalnoj atmosferi, sjajnoj energiji i još boljem „line up-u“, najluđi nacionalni mali open air festival, kako ovaj događaj nerijetko nazivaju istinski glazbeni znalci, ove će godine postati punoljetan. Sve je spremno za 19.izdanje slavonskog Woodstocka, festivala Rock Starci, koji ove godine, 19. srpnja, na pitoreskno vinorodno brdo iznad Starog Petrovog Sela, dovodi Partibrejkerse, Red rooster-se i Letu štuke.

Ima jedno malo mjesto u Slavoniji koje, unatoč činjenici kako za njega zasigurno niste ni čuli, zaokuplja pažnju brojnih ljubitelja dobrog rocka. Riječ je o Starcima, vinorodnom selu smještenom na brdu iznad Starog Petrovog Sela, mjestu koje se posljednjih 18 godina, svakog srpnja, na jedan dan pretvori u Woodstock. „Krivac“ za to je festival Rock Starci-najluđi, najdrugačiji i najposebniji mali open air festival u Hrvatskoj, događaj koji oduševljava jedinstvenom lokacijom, neformalnom atmosferom, sjajnom energijom i još boljim „line up-om“.

Bit će tako i ove godine, 19.srpnja, jer reputaciju valja sačuvati, za što će se s puno dobre volje i entuzijazma, uz ekipu organizatora, pobrinuti i ovogodišnje glazbene zvijezde – beogradska rock and roll mašina, veliki Partibrejkersi, bend Letu štuke – ekipa predvođena talentiranim „stihoklepcem“ i vokalistom Dinom Šaranom, fantastični osječki ritam i blues bend The Red Roosters, te zagrebački rock duo Gatuzo. Dovoljni su to razlozi da navratite i osobno se uvjerite kako je sve ono što ste do sada čuli o Festivalu „true and nothing but the true“, prenosi portal Slavonski.hr

Stoga, solo ili s ekipom, u prolazu ili ozbiljnije, obavezno opremljeni dobrim raspoloženjem, po volji i šatorom, vidimo se u Starcima 19.srpnja. Let’s rock!