Share
Paul The Walrus u petak u novosadskom domu b-612

Paul The Walrus u petak u novosadskom domu b-612

Zagrebački indie/pop/rock sastav, Paul The Walrus, u petak 22.11. nastupit će u novosadskom klubu dom b-612..

Paul The Walrus je bend iz Zagreba, poznat po svojim energičnim live nastupima, a svojim retro zvukom i pamtljivim melodijama osvajaju publiku već od prvih taktova. Glazba Paul The Walrusa inspirirana je kultnim bendovima ima poput Beatlesa, Beach Boysa, Tame Impale i Oasis-a, ali stavljena u suvremeni kontekst djeluje kao pravo osvježenje na sceni.

Paul The Walrus početkom godine objavio je svoj drugi EP pod nazivom “Dolphin And Whale Watching Part Two”. Bend koji je već prvim dijelom ovog EP-a i singlom “Not So Sweet” pridobio fanove, od kritičara je stekao titulu benda koji osvaja već u prvih nekoliko taktova i pravog osvježenja na glazbenoj sceni.

“Dolphin And Whale Watching Part Two” u svojoj cijelosti je napisan, odsviran, snimljen i produciran od strane Borne Mijolovića. Paul The Walrus u svom drugom izdanju i dalje nastavlja vedrim tonom i prati svoje uzore poput The Beatles-a i Fratellis-a, no ovoga puta predstavlja atmosferom drugačije pjesme koje i produkcijski više naginju uzorima kao što su Tame Impala i kasniji albumi Arctic Monkeys-a.

Početak 22h
Upad 200rsd