Share
‘Peaky Blinders’ će imati dvije sezone više nego je planirano

‘Peaky Blinders’ će imati dvije sezone više nego je planirano

Tvorac popularne serije Peaky Blinders potvrdio je da će zločinačka porodica Shelby biti prikazivana dvije sezone više nego što je to prvobitno planirano.

Stephen Knight, koji trenutno radi na petoj sezoni BBC-jeve gangsterske serije, također je obećao da će se u seriji ponovo pojaviti glumac Cillian Murphy u liku Tommyja Shelbyja, piše Klix.ba.

“Definitivno radimo šestu sezonu i vjerovatno ćemo uraditi sedmu sezonu. Razgovarali smo sa Cillianom Murphyjem o njegovoj ulozi i on je saglasan”, rekao je Knight.

Steven Knight je ranije nagovještavao da će serija imati samo pet sezona, kazavši da je uvijek bilo dovoljno “šest epizoda” da ispričaju jednu cjelinu, ali da mogu tražiti više ako to bude potrebno.

“Ukoliko ne bude potrebna šesta sezona, nećemo je raditi. Ali ja mislim da će nam biti potrebna najmanje još jedna sezona da ispričamo kompletnu priču, jer šest epizoda po sezoni je malo”, kazao je Knight.

  1. […] Još malo detalja koje su se do skoro držale u tajnosti jeste da li će Tom Hardi vratiti u ulozi Alfi Solomonsa, odnosno šta će biti sa sudbinom lika, piše B92. […]

Comments are closed.