The-Beatles-Get-Back

Peter Jackson otkrio prve kadrove iz dokumentarca o Beatlesima

Oskarovac Peter Jackson dao nam je ekskluzivni pogled na svoj novi projekt, dokumentarni film o legendarnoj skupini The Beatles koji se sastoji od dosad neviđenih snimki.

Na samom početku trailera možemo vidjeti Jacksona koji priznaje da je pandemija koronavirusa poremetila planove za post-produkciju i datum premijere. Dokumentarni film u središtu priče ima Beatlese tijekom snimanja njihovog posljednjeg albuma Let It Be, a riječ je o čak 56 sati dosad neviđenih snimki koje su korištene za ovaj dokumentarno-glazbeni film , prenosi MojTV.

“Film je trebao biti završen u ovo vrijeme, ali kao i ostatak svijeta i nas je pogodila pandemija. Jedina dobra stvar jest što dovršavamo film na Novom Zelandu koji je skoro pobijedio virus pa možemo raditi sve što trebamo. Radili smo s 56 sati nikad prije viđenih snimki, a taj je materijal bio fantastičan. Sad smo otprilike na pola montaže, ali kako ste bili jako strpljivi s obzirom na to da je film pomaknut skroz do 2021. mislili smo da je idealno vrijeme da dobijete mali uvod u to na čemu radimo i kakvu energiju će imati film”, kaže.

Važno je napomenuti kako nije riječ niti o traileru niti o sekvenci iz filma, već doslovno dio montaže kako bi gledatelji dobili dojam o filmu. Jackson je već prije rekao kako radi na dokumentarcu uz punu suradnju s Paulom McCartneyem, Ringom Starrom, Yoko Ono Lennon i Olivijom Harrison.

The Beatles: Get Back u kinima očekujemo 27. kolovoza 2021. godine.

Total
7
Shares
Previous Article
JeboTon Ansambl live albumom slavi KSET-ov rođendan

JeboTon Ansambl live albumom slavi KSET-ov rođendan

Next Article
Brain Holidays predstavljaju "Jamaican Connection", album snimljen na Jamajci u Tuff Gong studiju!

Brain Holidays predstavljaju "Jamaican Connection", album snimljen na Jamajci u Tuff Gong studiju