2Hot4Stage FEST 2019

Peto izdanje 2Hot4Stage FEST-a u Beogradu od 22. do 24. februara

2Hot4Stage crew je plesna škola street style plesova i udruzenje za promociju hip hop kulture koja postoji u Beogradu već 12 godina. 2015. godine, članovi ove trupe dolaze na ideju da stvore prepoznatljiv događaj kao mesto za međusobno upoznavanje i povezivanje umetnika sa područja Balkana svih uličnih i hip hop delatnosti, kao i da izgrade platformu koja bi bila podrška mladima koji žele da se izraze koristeći neku od formi urbane subkulture bilo da su u pitanju ples, muzika ili crtanje.

2Hot4Stage Fest, održaće se i ove godine od 22.-24. Februara u Dorćol Platz-u. Pored brojnih ljubitelja i umetnika ulične scene bivše SFRJ, gostovaće i umetnci iz  Francuske, Ukrajne, Grčke i Austrije. U sklopu ovog događaja biće organizovani muzički nastupi, izložbe murala, bazar domaćih brendova, izlozba rethih modela patika Sneakerhead, plesna takmičenja, umetnički performansi, mini tattoo i barber konvencije, zatim dan rezervisan kao “dan edukacije” – sa radionicama internacionalnih afirmisanih umetnika, kao i žurke koje će obeležiti nekoliko najboljih regionalnih DJ-eva.

Putem radionica, takmičenja i performansa, stotine afirmisanih i neafirmisanih umetnika imaće priliku da uče, razmene znanje, da se takmiče i nastupe u okviru programa. Prethodnih godina na festivalu su nastupili Marčelo, Sara Jo, Iskaz, Marko Louis, Kendi, Struka, Timbe i drugi afirmisani muzički izvođači, a ni ove godine neće izostati bogat muzički program. Festival se ne obraća samo akterima scene koji duže vreme uspešno deluju u regionu, već poziva i uključuje hiljade mladih ljudi koje su zainteresovani za prateći program.

Ovogodišnji festival nosiće ime “Urbani Krugovi” i isticaće važnost u povezivanju i razmeni ideja među mladim kreativnim ljudima i promociju sportskog načina življenja kroz određene umetničke forme.

Vidimo se na festivalu!

#urbanikrugovi

Event:  www.facebook.com/events/283140519073385

Total
1
Shares
Previous Article
Red Raven Down

Red Raven Down released a new 'Highway Of Death' single

Next Article
Imperial Triumphant i MordAStigmata 21. travnja u Močvari

Imperial Triumphant i Mord'A'Stigmata 21.04. u Močvari