placebo-stizu-na-arsenal-fest

Placebo: “Ostanite bezbedni i uradite ono što je pravilno, a znamo da znate šta je to – pazite se međusobno”

Kultni alternativni bend Placebo, koji je najavljen za 24. jun i prvo veče četvorodnevnog Arsenal Festa u Kragujevcu, usled situacije sa Korona virusom prekinuo je započeti rad u studiju i poručio fanovima da paze na sebe.

“Snimali smo u studiju, bili praktično u grupnom karantinu poslednjih par meseci, zaključani u zatvorenom prostoru nedeljama unedogled, bez pristupa ljudi spolja. Putovali smo istim kolima tamo i nazad, išli kući samo da odspavamo. Tako da smo se osećali samoizolovano, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Na kraju, ispravna odluka je bila da prekinemo sesiju, i ispoštujemo ono što je bilo neophodno da se uradi”, objašnjava bend na svom fejsbuku.

Gitarista i pevač Brajan Molko (Brian Molko) i basista Stefan Olsdal navode da su usled novonastale situacije  ošmućeni, da se čini kao da im je tlo izmaknuto i da osećaju, veruju kao i njihovi fanovi, “razočaranje, ljutnju, zbunjenost i pomalo strah”.

“Šta sada? Ima dosta stvari koje bismo pokrenuli, ali pitanje je kako to učiniti vedra duha, pošto je veoma lako upasti u negativno ponašanje i prepustiti mu se. Bili smo tamo i znamo da se to lako desi. Ali prokletstvo! Idemo, nova su vremena, pa tako i nove mogućnosti. Ako se potrudimo oko misli ostalo hoće, mora uslediti, ali u svoje vreme”, kaže Placebo.

Molko i Olsdal preporučuju fanovima da im treba vremena da se prilagode novoj situaciji, da budu dobri prema sebi i da dopuste sebi da osete različite stvari u sebi.

“Osećanja su u redu. Ponekad kad je to previše, odmorite se, uzmite dan mentalnog odmora, jer i to je u redu. Ništa ne staje, sve se menja, i to je u redu. Ostanite bezbedni i uradite ono što je pravilno, a znamo da znate šta je to – pazite se međusobno. I vidimo se na drugoj strani. Mnogo ljubavi sa balkona u Londonu”, zaključuje Placebo.

Total
0
Shares
Previous Article
DARK FEST online muzički festival

DARK FEST - online muzički festival u subotu u 21h

Next Article
brkovi-objavili-novi-album-brkovi-su-da-se-vole

Recenzija albuma | Brkovi – „Brkovi su da se vole“