Planet of Zeus na “Factory Festu” u Vranju

“Factory Fest” biće održan 7. decembra u u dvorani vranjskog Omladinskog kulturnog centra (OKCE). Na trećem izdanju festivala učestvovaće jedan od najpoznatijih grčkih metal bendova “Planet of Zeus”.

Domaćin festivala je metal bend iz Vranja “Mud Factory”, a nastupaju i „Drioma“ iz Kumanova i alternativni rok bend iz Vlasotinca “Fluid Underground”.

„’Planet of Zeus’ će u okviru turneje Loyal To The Pack, nakon Novog Sada i Beograda, posetiti i Vranje. Pomalo neverovatno za ljude sa juga Srbije, s obzirom na to da je Vranje daleko od centara većih dešavanja“, rekli su za agenciju Beta u organizaciji festivala.

„Ugostićemo Planet of Zeus jedan od najvećih grčkih bendova, kao i grupe iz Kumanova i Vlasotinca, a odlučili smo se da organizujemo drugi ovakav festival nakon onog s početka godine. Velika je čast što ćemo biti u prilici da im budemo domaćini. Zahvalio bih se Gradu Vranju na pomoći koju smo dobili učestvovanjem na jednom od konkursa za kulturu“ izjavio je za portal Vranjske basista Mud Factorya Nemanja Stanković .

Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara, a zainteresovani mogu da ih nabave u lokalu ʺThe Riffʺ dok će na dan koncerta moći da se kupe po ceni 500 dinara.

Total
0
Shares
Previous Article

Fluid Underground zajedno sa Good Ol Bastards u Nišu

Next Article

"Zovem se Nero" pobednik 22. Festivala autorskog filma