pocket palma - godišnji

pocket palma zatvara sezonu Akustike u Rockmarku

Ovog utorka, 11. lipnja, skupina pocket palma privest će kraju aktualnu sezonu akusticiranja u Rockmarku!

Dobro poznata lica i glasovi Side Projecta – Anja i Luka, publiku su ugodno iznenadili svojom novom glazbenom pričom. Sredinom svibnja nenajavljeno su objavili pjesmu “godišnji i tako predstavili svoj novi dreamy-pop projekt pocket palma. Ubrzo nakon toga uslijedila je i objava istoimenog albuma te premijerni nastup na Zagreb Beer Festu.

U utorak, 11. lipnja skupina će održati svoj drugi po redu nastup te se u ovom novom obliku predstaviti na malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark i privesti kraju aktualnu devetu po redu sezonu programa “Akustika”.

“Svirat ćemo cijeli album “godišnji” u malo drugačijim aranžmanima, uz pratnju Brune Žabeka na gitari. Ono što smo pripremili bit će na trenutke slatko, na trenutke živo, malo nostalgično i malo mistično. Nadamo se da ćete nas doći poslušati u što većem broju!”, otkrili su Anja i Luka uoči ovog nastupa.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Ovim nastupom pocket palma će poslati “Akustiku” na (zasluženi) godišnji, a program će se nastaviti s dolaskom jeseni.

Total
0
Shares
Previous Article
Arsenal fest uvodi upotrebu trajnih plastičnih časa

Arsenal fest uvodi upotrebu trajnih plastičnih časa

Next Article
Garage in July

Garage in July predstavili spot za pjesmu "Samo pusti"