Polaridi Kad si tu

Polaridi objavili novi singl „Kad si tu“

Polaridi sanjivim singlom “Kad si tu” najavljuju album prvijenac

Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo tri singla „Hej bejbe“, „Kratki pogledi“ i „Soba“. Videospot za  pjesmu „Soba“ kojeg je animirala Laura Martinović ušao je u službeno natjecanje hrvatskog filma na Animafestu.

S pjesmom „Kad si tu“ najavljujemo izlazak našeg albuma prvijenca na kojem će se nalaziti dosad objavljeni singlovi i tri potpuno nove pjesme. Sven i ja smo si zadali rok do jeseni te se nadamo da ćemo u tome i uspjeti“ – govori nam Višeslav.

Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Šošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao bubnjeve, bas, perkusije i synth. Pjesmu je svojim glasom upotpunila Lidija Dokuzović (Afion).  Singl „Kad si tu“ sniman je u tonskom studiju Sunday Studios, a miks i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Spot je snimljen na lokaciji nikad dovršene bolnice u Blatu u Zagrebu. Umjetnički direktor i koreograf je Mario Jukić koji je zajedno s Tamarom Masnjak i plesao u videu koji prati novi singl. Producentska kuća BeArt zaslužna je za produkciju.

Pjesma „Kad si tu“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Total
0
Shares
Previous Article
Nenad Vasilić album Volume 1

Nenad Vasilić predstavio novi album “Volume 1”

Next Article
Bamwise

Bamwise, Kozmodrum i Kurve u dvorištu zagrebačke Medike