Share
Porto Morto ususret Vintageu izdao “Portofon” u vinilnom izdanju i objavio Live Session

Porto Morto ususret Vintageu izdao “Portofon” u vinilnom izdanju i objavio Live Session

Jedno od najugodnijih iznenađenja prošle godine, JeboTonski bend Porto Morto ususret nastupu u Vintage Industrial Baru 26. ožujka izdao je hvaljeni album Portofon u vinilnom izdanju te objavio novi Live session.

Puno se toga kuhalo u Porto Morto stožeru u zadnje vrijeme, a sad je napokon i prokuhalo! Skoro godinu dana nakon objave drugog studijskog albuma “Portofon” koji je na mnogim ljestvicama proglašen kao jedan od najboljih albuma 2019. godine i zaslužio nominaciju za Porina u kategoriji “Najbolji album alternativne glazbe”, napokon smo dočekali njegovo vinilno izdanje! Ploča je izdana u suradnji s Ammonite Recordsom iz Beograda, a party povodom izdavanja ploče održat će se u Pločniku u četvrtak, 19.3. kad će ona i službeno krenuti u distribuciju.

Također, momci su bili vrijedni na kreativnom planu te objavili novi live session koji se sastoji od 6 video snimaka, a na Bandcampu je ekskluzivno objavljena pjesma “Pesi” koja je jedan od najvećih koncertnih favorita publike.

Session je osim na Bandcampu dostupan i na njihovom YouTube kanalu, a uskoro i na streaming servisima.

  • Snimanje i mastering : Hrvoje Nikšić, KRAMASONIK studio
  • Mix: Hrvoje Klemenčić i Hrvoje Nikšić
  • HOMMAGE video produkcija
  • Rasvjeta: Vux rasvjeta; Kristijan Vadinjov i Neven Vukašinović
  • Snimatelji :  Petar Milić, Aron Kovačić, Jana Tomić
  • Montaža, fx : Roko Crnić

Porto Morto će koncertno promovirati vinilno izdanje Portofona u Novom Sadu (13.3., Bulevar Books), Beogradu (14.3., Dom Omladine) i Zagrebu (26.3., Vintage Industrial Bar).