Share
“Power, Corruption & Lies”: Bezvremeni klasik New Ordera dostupan u deluxe kolekcionarskom izdanju

“Power, Corruption & Lies”: Bezvremeni klasik New Ordera dostupan u deluxe kolekcionarskom izdanju

New Order su ovih dana predstavili ekskluzivnu kolekciju studijskog albuma “Power, Corruption & Lies” objavljenog 1983. Kolekcija sadrži LP, dva CD-a, 2 DVD-a i knjigu, a sve snimke su po prvi put remasterirane s originalnih analognih traka. Jedan od CD-a nosi naslov “The Extras” i donosi prethodno neobjavljene snimke nastale 1982. u procesu snimanja albuma u njihovom studiju u Manchesteru, kao i snimku nastalu za emisiju poznatog radijskog DJ-a Johna Peela za BBC.
 
Na DVD-u ćete pronaći snimke nastupa iz 1982. i 1983. nastale u lokalnom klubu The Hacienda i u irskom Kilkennyju, TV dokumentarac “Play at Home” snimljen 1984. za Channel 4 i brojne druge raritetne snimke njihovih live i TV nastupa. Kruna svega je prekrasna knjiga od 48 stranica s rijetkim fotografijama i originalnim tekstovima.


Box set prati i objava 4 maxi singla iz 1983. i 1984. koja se nisu našla na originalnom LP izdanju. Prvi po redu objavljen je najprodavaniji maxi singl svih vremena – “Blue Monday”, a uslijedili su mu “Confusion”, “Thieves Like Us” i “Murder”.

Izdanja potražite u Dancing Bearovim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku te na www.dancingbear.hr