Detour

Poznati dobitnici ulaznica za veliki koncert benda Detour u zagrebačkom Domu sportova

Na najvećem i najvažnijem koncertu u svojoj dosadašnjoj karijeri, koji će se večeras u Domu sportova, popularna elektro akustik grupa Detour će, uz dobro poznate starije hitove, zagrebačkoj publici predstaviti i nove pjesme s upravo objavljenog petog studijskog albuma ‘Tourdetour’.

Dobitinici ulaznica su:

  • Ivana Ivković x2
  • Žana Plažanin x2
  • Monika Alberti x2
  • Ivica Šakić x2

Na velikom koncertnom spektaklu vizualno i scenaristički pripremljenom kao jedno uzbudljivo dvosatno putovanje, uz podršku visoke produkcije, veseloj petorci pridružit će se i nekoliko gostiju, mogli bi reći sama krema domaće urbane pop scene. Uz drage prijatelje i kolege Aljošu i Tonku iz grupe Pavel, od gostiju su pozvani grupa Headoneast čiji je član i autor Aleksandar Ljiljak poznat još iz doba djelovanja u grupi Yammat, a vjerujemo kako će posebnu pažnju te večeri pobuditi i gostovanje grupe Nipplepeople. Prije izlaska Detoura zagrebačka publika će kroz polusatni koncertni nastup imati priliku upoznati beogradsku grupu Ničim izazvan.

Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial baru i posljednjeg, ovog Valentinova uz Pavel u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’, te uspješnih festivalskih nastupa na Exitu i Sea Staru, jedan od vodećih pop sastava na sceni i miljenici publike i muzičke kritike spremni su za zagrebački Dom sportova!

Total
1
Shares
Previous Article
Monday Blues

Novogodišnji Monday Blues specijal u Domu omladine Beograda

Next Article
Pit Šeli, Bazkoks

U fotografijama - Pit Šeli, Bazkoks