Fargo-season-4

Predstavljen prvi trailer četvrte sezone serije “Fargo”

Objavljen je prvi trailer za 4. sezonu hvaljene serije, koja na male ekrane stiže ovog proljeća

Dugo smo čekali da četvrta sezona serije Fargo stigne na male ekrane, ali čekanje će uskoro stići kraju jer je nova sezona napokon predstavljena prvim trailerom i napokon znamo da će na male ekrane stići ovog travnja.

Prvi kadrovi predstavljeni u traileru, vode nas u pedesete godine prošlog stoljeća, u Kansas, gdje se za nadmoć bore talijanska i afro-američka mafija.

U klasičnom Fargo stilu, nova sezona donosi nam niz novih glumaca koje predvodi Chris Rock kao Loy Cannon, vođa afro-američke mafijaške obitelji. Jason Schwartzman je Josto Fadda, sin šefa talijanske mafije, dok je Ben Wishaw Rabbi Milligan. Jack Huston je detektiv Odis Weff, a E’myri Crutchfield bit će moralni kompas ove sezone u ulozi Ethelrinde Pearl Smutny. Jessie Buckley donosi nam neobičnu medicinsku sestru Praettu Mayflower.

Najnovija sezona prati dva zaraćena zločinačka sindikata koji se “bore za dio Američkog sna” u Kansasu, gdje postižu neobično primirje nakon što zamijene svoje prvorođene sinove. Kako će to ispasti zna samo Noah Hawley, tvorac serije.

Što nas sve očekuje u novoj sezoni Farga saznat ćemo 19. travnja, kada serija krene s prikazivanjem, prenosi MojTV.

 

 

Total
1
Shares
Previous Article
b-r-a-i-n-objavio-spot-za-pesmu-still-no-faith

B.R.A.I.N. objavio spot za pesmu “Still no faith”

Next Article
VOΛDO-Snooze

VOΛDO objavio novi singl i spot – "Snooze"