we-love-sound-open-air-zagreb

We Love Sound OPEN AIR Zagreb – više od 10 svjetskih imena dolazi u Zagreb početkom lipnja

Prema riječima posjetitelja jedan od najljepših događaja pod otvorenim nebom Zagreba, objavio je vrijeme ovogodišnjeg održavanja. Otvorenje zagrebačke ljetne sezone, a ujedno i četvrto izdanje We Love Sound OPEN AIR događaja započet će već od popodnevnih sati u subotu, 6. lipnja 2020. godine na Velikom jarunskom jezeru i to uz brojne novitete.

I dok su i prethodnih godina mnogobrojni posjetitelji imali prilike uživati u nastupima nekih od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe današnjice, poput Seth Troxlera, Loco Dicea, Dyed Soundoroma, Jackmastera, tINI, Fuse kolektiva, Shaun Reevesa, za ovu su godinu organizatori pripremili dvostruko više, pa će tako preko 10 imena svjetske elektroničke scene nastupiti u Zagrebu, na svake godine sve boljem – We Love Sound OPEN AIRu.

Osim programa kakav Zagreb do sada nije imao prilike čuti, organizatori su po prvi puta pripremili i dvije pozornice, jednu posebno namijenjenu za techno fanove.

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn, a organizator je objavio i završnu cijenu ulaznica koja će iznositi 319 kn. Ova aktivacija imat će ograničeni rok, samo 5 dana od prijave, a moći će se ostvariti prijavom na službenoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.com 

Osim što svake godine u hrvatskoj prijestolnici okupe party goste iz cijele Hrvatske, regije a i susjednih europskih zemalja, organizatori We Love Sounda najavili su za ovu godinu iskustvo puno veće od plesa pod zvijezdama i u prirodnom okruženju – razne radionice i umjetničke instalacije koje će posjetiteljima omogućiti cjelodnevni boravak na zagrebačkom jarunskom jezeru.

Za sve novosti pratite We Love Sound na društvenim mrežama i webu:

PRIDRUŽITE SE VIBER ZAJEDNICI FESTIVALA PUTEM VAŠIH MOBITELA

Total
2
Shares
Previous Article
za-koju-partibrejkers-bajaga-i-instruktori-yu-grupa-tocak-straight-mickey-and-the-boyz-i-cutura

Za Koju: Partibrejkers, Bajaga i Instruktori, YU Grupa, Točak, Straight Mickey and the Boyz i Čutura

Next Article
Skunk Anansie 27. srpnja donose najveće hitove u Zagreb

Skunk Anansie ponovo u Zagrebu