Slave to the Grind

Premijera filma ‘Slave to the Grind’ 30.10. u Močvari

Abyssal Booking u suradnji s zagrebačkim klubom Močvara predstavlja prvi dokumentarac o grindcoreu – ‘Slave to the Grind’.

Ostala ti knjiga na klaviru dok si rezo drva?
Pas ti pojeo zadaću premda ne ideš u školu?
Ideš kod psihijatra?

Ne brini, imamo rješenje!

Slave To The Grind je prvi dokumentarac o povijesti grindcore-a.

Što je to grindcore?

Grindcore je najbrži, najintenzivniji i najagresivniji pravac koji postoji u glazbi.

Kako je nastao? Pa početkom 80ih godina prošlog stoljeća, jedan čarobnjak je izvadio van svoj kotao i ogromnu kutlaču te odlučio stvoriti nešto ludo, nešto divlje. Upalio je vatru, nabacao bukovog drva i cera ispod i pustio vodu da provrije. E, sad.. stao je kraj police sa svim izdanjima koja su ikad izašla u nezavisnoj glazbi i krenuo je redom u kotao, u tu ključalu vodu ubacivati sve što mu je bilo potrebno uhu i načinu razmišljanja. Prvo je uzeo anarhizam iz ranog doba UK punk scene i agresiju iz američkog death metala. Nije znao kako da pomiješa pa se sjetio bauštele i lupio to u omjeru 3 lopate agresije, 1 lopata anarhije. I tak je trpao dok nije došao do pola kotlića i pustio da malo ključa. Trebao mu je još jedan tajni sastojak jer mu je bilo dosta hipija i cvijeća na livadi te se odlučio na nesvakidašnji potez, presedan u alkemiji! Odlučio je iz svoje kolekcije alkohola žrtvovati iz svake boce po kap. U toj kolekciji su se nalazili apsolutno svi alkoholi ovoga svijeta. Na kraju je stvorio kemijsku reakciju toliko jaku da se proširila po cijelom svijetu i dotakla svaki um najluđih pankera i najluđih death metalaca. Slučajnost? Mislim da ne.

SLAVE TO THE GRIND (2018)
Web: IMDbFacebook

Studio: Death By Digital Productions; Directed By: Doug Brown

Kako bi ova DIY priča bila potpuna, u sklopu eventa donosimo vam nekolicinu domaćih distribucija koje ste već mogli susretati po koncertima i festivalima:

Ako želite sudjelovati sa svojom distribucijom, javite nam se privatnom porukom kako bi vam svima omogućili dovoljno prostora!

Trenutno potvrđeni:
Doomtown Records
Guranje s litice

We never asked for war distro

///

S hitovima žanra prije i nakon premijere DJ Talentino će pokušati uljepšati ovo naše druženje.
Plakat by: KoshmarStudios

upad: 20 KN

Total
1
Shares
Previous Article
MixedUpMary

Mixed up Mary 6.12. u KSET-u promovira album prvijenac "Umolomni"

Next Article
OBSCURA

OBSCURA Announce Winter 2019 Headlining Tour Dates