Share
Prenijeta prva tri minuta sa nove turneje Atheist Rapa

Prenijeta prva tri minuta sa nove turneje Atheist Rapa

atheistrap

Atheist Rap posljednjih mjeseci koncertno predstavljaju novi album „Uberlauf“.

Novosadska pank-rok grupa Atheist Rap predstaviće večeras spot za singl “Momci se vraćaju u grad”. Premijera je zakazana za 20 časova na regionalnom MTV kanalu.

Atheist Rap posljednjih mjeseci koncertno predstavljaju novi album „Uberlauf“ koji je objavljen na CD-u i postavljen na digitalnoj platformi, a uskoro će biti izdat i na vinilu.

Novi spot prenosi dio atmosfere sa zagrebačkog koncerta, a dopunjen je kadrovima sa turneje Atheist Rapa po Njemačkoj prošle godine i snimcima iz baze benda na Pejićevim salašima kod Novog Sada.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UijXFer06ew&w=854&h=480]

Na prvom koncertu promotivne turneje novog albuma, održanom 27. 11. 2015. godine u zagrebačkom klubu „Vintage industrial bar“, prva izvedena pjesma upravo je bila „Momci se vraćaju u grad“, tako da su u spotu bukvalno korišćeni snimci prve tri minute sa nove turneje.

Zagrebački dio tima zaslužan za snimanje i montažu snimka sa koncerta predvodi Hrvoje Baudoin, a za produkciju se pobrinula „Dostava zvuka/Ferragosto Jam“ ekipa. Montažu spota potpisuje novosadska „Illegal production“.

vijesti.me