Prijavite se za volontiranje na Hoomstocku

Humska udruga mladih poziva sve zainteresirane volontere da se prijave i sudjeluju u realizaciji 12. izdanja glazbenog festivala Hoomstock koji će se održati 18. i 19. kolovoza u Humu na Sutli te bez obzira na iskustvo, svojom energijom i dobrom voljom pomognu održati još jedan sjajan glazbeni spektakl.

Radnja mjesta volontera su: blagajna, Info punkt, ulaz festivala, hospitality i čistači (isključivo pomoć pri čišćenju čaša iz festivalskog prostora u subotu 19. i nedjelju 20. kolovoza od 10.00 sati).

Prijaviti se možete na linku ovdje, uz uvjet da imate 16 ili više godina, a od volontera se očekuje da budu točni, organizirani i odgovorni. Radno vrijeme volontera je od 17 do 3 sata, a za vrijeme rada zabranjena je konzumacija alkohola.

Svi volonteri dobit će besplatan upad na Hoomstock, besplatan prostor za kampiranje, dvije festivalske majice, hranu i piće za vrijeme radnog vremena, zahvalnicu festivala te upisivanje u volontersku knjižicu.

Prijave traju do 13. kolovoza, a volonteri će biti obaviješteni o odluci organizatora nekoliko dana nakon završetka prijava.

 

Total
0
Shares
Previous Article

Otvaranje prve retrospektivne izložbe fotografija sa Šabačkog letnjeg festivala

Next Article

Damir Urban i Elemental rasplesali Supetar na Braču