Ozzy-Osbourne

Princ tame se vraća

Ozzy govorio o svom zdravlju i mogućim nastupima u budućnosti.

Dobijali smo neke nejasne poruke o oporavku princa tame, Ozzy Osbourne-a, ali stvari zvuče kao da idu na bolje. Ozzy je u 2019. bolovao od upale pluća, a zatim je ponovno probudio neke stare (i ozbiljne) povrede tokom jednog pada. Izgleda da se Ozzy polako oporavlja. Ozzy, Sharon i Jack Osbourne sjeli su sa Jenny McCarthy iz SiriusXM-a, a tokom intervjua Ozzy nam je dao pozitivne vijesti o njegovom zdravlju.

“Nisam se vratio na 100% svojih mogućnosti. Sada sam na nekih 75% snage, ali jednostavno oporavak je tako spor.” rekao je Princ tame. “Mislim, bile su to dobre operacije, čovjeku sa već lošim vijestima. Imao sam trenutak sa Sharon, nedavno smo razgovarali; da smo tada znali što znamo sada, svi bismo bili u tako lošem stanju”.

“Ništa slično kao do tada, nisam iskusio. Bilo je smisla da kažem Sharon sve to, bio sam uvjeren da umirem. Bio sam u tolikoj bolu, nelagodi i bijesu. Mislio sam da to svi kriju [da umirem] od mene. Sjećam se, rekao sam Sharon, “Moraš biti fer sa mnom. Još je gore nego što to vidiš.” Ona kaže: “Ne.”

“Sada ne koristim nikakve lijekove protiv bolova.”

Na pitanje o povratku na put, Ozzy je odgovorio: „Ne mogu dočekati!“ Ali takođe je napomenuo “način na koji će ići s ovim koronavirusom, čujem da će koncerti u zatvorenom biti dio prošlosti.”

Svi želimo Ozzyju najbolje i nadamo se da će i dalje ostati sretan i zdrav kod kuće.


Total
0
Shares
Previous Article
Tricky

Tricky objavio drugi singl sa novog albuma

Next Article
Lars-Ulrich

Najbolja pjesma Metallice po Larsu