Share

Promocija Epiloga u Beogradu

Promotivni koncert grupe EPILOG sa specijalnim gostima grupom TRIGGER iz Beograda biće održan večeras u Beogradu u klubu DORĆOL PLATZ. Koncert počinje u 22h i trajaće do 1h iza ponoći, a ono što je izuzetno atraktivno je da je ulaz besplatan. U pitanju je koncert dve vrlo popularne nadolazeće grupe za koji je obezbeđena najnovija oprema za produkciju tona i svetla u organizaciji beogradskog MEGATON-a.

Dragan Urošević-Uroš, gitarista je, kompozitor, tekstopisac i producent grupe EPILOG. Publici je poznat kao nekadašnji gitarista grupe Osvajači, sa početka karijere sa prva tri albuma, iz vremena saradnje sa Lazom Ristovskim. Autor je mnogih hitova te grupe, a neki su “Možda nebo zna”, “S kim čekaš dan”, “Gde da pobegnem”, “Pronađi me”, “Nikada više s tobom”, “Maska”, “Duša kad izneveri”, “Minut ćutanja”…

Danas ima svoj bend EPILOG koji je početkom ove godine objavio album pod nazivom „Nova tempore“. Na njemu se nalaze11 pesama koje su snimili sa prijateljima i gostima,a jedan od njih je i legendarni Bora Đorđević,koji je gostovao u baladi “Sneg”.

Grupa EPILOG postoji 5 godina, i za to vreme je bila izuzetno koncertno aktivna na ovim prostorima na raznim festivalima i moto skupovima… Neki od bitnih i zapaženijih nastupa su gostovanja na koncertu grupe Smak na beogradskom Ušću 2015, i kao predgrupa poznatoj američkoj metal grupi ANTHRAX na Arsenal Festu u junu ove godine. Na godišnjoj listi najboljih albuma Radija Beograd 202 EPILOG-ov debi album „Nova Tempore“ je bio visoko pozicioniran.

Buy It On:

 

iTunes      Deezer