Share
Promocija knjige pesama grupe “S vremena na vreme”

Promocija knjige pesama grupe “S vremena na vreme”

Ricom Publishing predstavlja knjigu tekstova i notnih zapisa Legendarne grupe “S vemena na vreme” pod nazivom “Knjiga Pesama”. Autor knjige je Vojislav Đukić- Koki, jedan od osnivača i stalnih članova slavnog četverca. Ricom publishing je izuzetno ponosan na činjenicu da su sva cetiri autora: Ljuba Ninković, Asim Sarvan, Miomir i Vojislav Đukić dugogodišnji saradnici Ricom Publishinga, koji administrira i štiti njihova autorska prava za ceo Svet. Ovo izdanje pomogao je i SOKOJ.

KNJIGA se nalazi u prodaji kako u prodavnicama MULTIMEDIA MUSIC STORE, Sremska 2 ili Knjizare vulkan, DRUGI SPRAT, trzni centar Ušće, Beograd, tako i ovde na www.multimedia-music.com.

Rok grupa “S vremena na vreme”, kao što je dobro poznato, osnovana je 1972. godine, i čine je legende srpske i jugoslovenske rok scene, braća Miomir “Miki” i Vojislav “Koki” Đukić, kao i Asim Sarvan i Ljubomir “Ljuba” Ninković.

Promocija će se održati 17. juna u 18:30 h u prostorijama Multimedia Music CD Shopa, ulica Sremska 2, u Beogradu.

*Ovo štampano izdanje možete pronaći u svim bolje opremljenim CD Shopovima, kao i u Multimedia Music Shop, Sremska 2, Beograd i Multimedia Music Shop, knjižare “Vulkan”, Tržni Centar “Ušće”, II sprat, Beograd. Multimedia Music ima i svoj prodajni objekat u Novom Sadu, Multimedia Music SHOP NS, Zmaj Jovina ulica, u prostoru knjižara “Vulkan”.