Share
Propagandhi, NOFX i Descendents na festivalu Punk Rock Holiday 9

Propagandhi, NOFX i Descendents na festivalu Punk Rock Holiday 9

Ranije nego obično, saznali smo deo programa na festivalu Punk Rock Holiday. Organizatori su se potrudili pa su skoro godinu dana unapred objavili dobar deo bendova koji će nastupiti na dve festivalske bine.

Uz već najavljeni Propagandhi, bez dileme, bend broj jedan su  NOFX, legende kalifornijskog melodičnog zvuka. Ovo im neće biti prvi put da sviraju u Tolminu, ali je opet to odlična šansa za fanove iz regiona da čuju ovaj sastav.

Milo comes to PRH, u prevodu, Descendents po drugi put sviraju na ovom fantastičnom mestu. U stopu ih prate Good Riddance, Ignite i Cigar.

Ska zvuk predstavljaju Less Than Jake i Buster Shuffle, a treba pomenuti bendove poput Hit The Switch, PEARS, Pour Habbit i Much The Same.

Ostale grupe koje su do sad najavljene možete videti na zvaničnoj fejsbuk stranici festivala, dok sa nestrpljenjem  očekujemo ostatak line up-a,  karata još ima!

  1. […] koji su još ranije najavljeni,  pridružili su se hc legende Sick of it All, recenziju njihovog najnovijeg albuma možete […]

Comments are closed.