Share
Prvi video sa snimanja filma o frontmenu grupe Queen

Prvi video sa snimanja filma o frontmenu grupe Queen

Internetom se proširio prvi video sa snimanja filma ‘Bohemian Rhapsody‘ koji donosi priču o rock grupi Queen.

U ulozi legendarnog frontmena Freddieja Mercuryja našao se glumac Rami Malek, poznat po ulozi u popularnoj seriji Mr. Robot.

Sudeći prema komentarima obožavatelja grupe, Rami se dobro snašao u ovoj ulozi te se nadaju da će pjevača dostojno odglumiti. Osim Ramija, ostale članove utjelovili su glumci Ben Hardy kao Roger Taylor, Gwilym Lee kao Brian May, Joe Mazzello kao John Deacon.

Video koji je objavljen na portalu magazina The Sun ulovio je filmsku ekipu na snimanju scene s Queenovog legendarnog nastupa na Live Aid koncertu 1985. godine.

Glumac Rami još prošle godine u studenom je najavio svoju pojavu na filmu, iako se prije te potvrde šuškalo kako bi Sacha Baron Cohen trebao utjeloviti Freddieja. To se nije svidjelo fanovima koji su komentirali kako će Cohen od glazbenika napraviti karikaturu.

Film ‘Bohemian Rhapsody’ pokrit će razdobljeod šest godina prije tragične smrti Mercuryja, koji je umro od upale pluća izazvane AIDS-om. Film bi se u kinima trebao početi prikazivati 25. prosinca 2018. godine.

prvi.hr

Leave a Comment