Share
Pulski koncert Phil Rudda rasprodan

Pulski koncert Phil Rudda rasprodan

PHIL RUDD, legendarni bubnjar grupe AC/DC, sa svojim novim bandom po prvi puta dolazi u Hrvatsku i nastupit će u zagrebačkom klubu Hard Place u petak 27.04. u sklopu 5th Biggest Little Rock Festivala, te dan kasnije u Puli! Nastup zakazan za legendarni pulski Rock Caffe je rasprodan, pa su organizatori pronašli novi, veći prostor za ovaj fenomenalni koncert. Tako će Phil Rudd band nastupiti u subotu 28.04. u prostoru bivšeg Kina Pula, Giardini 13.

Ulaznice za zagrebački koncert još se samo nekoliko dana (do subote 17.03.) mogu kupiti po „early bird“ cijeni od 80 kn. Nakon subote cijena je 100 kn.

Ovaj kontraverzni bubnjar kojeg nazivaju „heart & soul of AC/DC“ preko 30 godina bio je bubnjar jednog od najvećih svjetskih bandova australskih AC/DC (1975.-1983. i 1994.-2015.) i svirao je na 15 albuma koji su se prodali u više od 200 milijuna primjeraka! Bezvremenske hitove poput „Higway to hell“, „T.N.T.“, „Let there be rock“, „Back in Black“ i mnoge druge krasi njegov fenomenalni i neponovljivi ritam. Phil Rudd je (sa ostalim članovima AC/DC) 2003. primljen u Rock and Roll Hall of Fame (Rokenrol kuću slavnih), a zbog pravnih problema na Novom Zelandu Rudd se nije mogao pridružiti bandu 2015. godine na ”Rock or Bust“ turneji pa ga je zamjenio Chris Slade. Koliko Phil nedostaje bandu govori i činjenica da i basista Cliff Williams napušta band jer ne može svirati bez Phila i Malcoma.

Phil Rudd je tijekom 2014. sakupio novu ekipu i snimio svoj prvi solo album „Head Job“ koji je na tragu AC/DC zvuka. Phill je izjavio: „Da Vam kažem istinu ne mogu biti j****o sretniji sa albumom. Jako sam ponosan na njega i sa svime što smo na njemu napravili. Momci su sjajno svirali, zvuk bubnja je odličan… stvarno je fenomenalan!“

Zbog svojih problema sa zakonom (Phil je „zaradio“ osam mjeseci kućnog pritvora) promocije albuma nije bilo, no sada kada je sve iza njega Phil kreće na turneju na kojoj sa svojim Phil Rudd bandom predstavlja novi album, ali svakako i svira najveće hitove svog matičnog banda!

Leave a Comment