Share
Punk druženje II: Abergaz, Disbaja, Wild Forms i Apsurd u AKC Attack

Punk druženje II: Abergaz, Disbaja, Wild Forms i Apsurd u AKC Attack

U subotu 22.12.2018 se  potpuno “pankerski” opraštamo od ovog dijela godine jer nam u Klub Attack stižu čak četiri izvrsna punk benda koji se svaki na svoj način nose s ovim zvukom.
Kao i prošle godine, punk sezonu u klubu zatvaramo uz gromoglasnu feštu i prezentaciju novih izdanja DIY zavjere. Pogostiti ćemo furiozne koraše, prljave krastere, walkman bend i to sve u jednoj večeri:

Abergaz (Zagreb)
punk n roll

Iako nastao sada već davne 2006., danas je Njec solo brijačica na gitari i walkmanu s kojega pršte matrice bassa i bubnja koje je sam nasnimio. Anarho vještica kazić pank, jer s kazetom nisi nikada sam.

Apsurd (Beograd)
hardcore punk

Iz betonske kaljuže beogradskog podzemlja ravno u crnilo kluba nakon dugo vremena. Apsurd je ove godine izbacio zajebanu kazetu “Derealizacija” na Doomtownu. Trojac koji ubija predano i vjerno prljavom zvuku. 

Disbaja (Zagreb)
metal crust

Konačno je mrak noći ugledao i novi dugosvirajući album pankera koji vole metal. Disbaja roka svoj “Time is…cruel master” u cijelosti od prve do zadnje. 

Wild Forms (Zagreb/Berlin)
hardcore punk 

Ispušni ventil iz kvatrićkih garaža ponovno uzima instrumente i dolazi srokati mid tempo hardcore poskočice s “S/T” tejpare također izdane za Doomtown!

Satnica: 
22:00 – 22:30 Abergaz 
22:35 – 23:10 Disbaja 
23:25 – 23.55 Wild Forms
0.10 – 0.45 Apsurd

Ulaznice po cijeni od 30 kn je moguće kupiti na ulazu kluba!

Ulaz: 21.00 h