Share
Punk Rock Holiday – Dan drugi

Punk Rock Holiday – Dan drugi

Danas je počela žurka I na beach stejdžu. Svirali su manj poznati bendovi I masa se pored reke fino zabavljala.

Na main stejdžu zagrevanje je počelo sa bendom The Menzingers. Američki pankeri postoje nekih desetak godina I standardnim pankrok zvukom su se predstavili publici. Ozbiljno je postalo kad su na binu izašli Comeback Kid, hardcore bend iz Kanade. Izazvali su veliko interesovanje i mada nisam fan tog zvuka, moram reći da su bili stvarno dobri. Senku na njihov nastup bacila je povreda jednog čoveka iz publike, zbog čega je koncert prekinut na desetak minuta. Intervenisala je hitna pomoć i nadamo se da neće biti ozbiljnijih problema za povređenog.

Opet Severna Amerika  večeras. Još ekstremnija  i tvrđa varijanta hardcore muzike stiže iz Los Anđelesa. Terror  stvarno razvaljuju. Šutke I skakanje sa bine ne prestaju ni na par sekundi, energično i opako.

E, sad, kako opisati koncert benda No Fun at All…Da razjasnimo, Punk Rock Holiday je festival koji forsira melodični pankrok zvuk. Svedski majstori su ono najbolje što melodična “kalifornijska” varijanta panka ima da ponudi. Subjektivan sam, ali tokom nastupa No Fun at All zapita se čovek, kako ovo neko može da ne voli, kako neko može biti ravnodušan prema toj energiji, brzini…”Beach Party”, “Perfection”, “Out of Bounds” samo su neke od pesama tokom kojih je publika letela sa bine, šutke, jedan od većih circle pit-ova koje sam video desio se tokom njihovog nastupa. Na “Master Celebrator “ kojom su završili svirku, nastalo je totalno ludilo, a masa je završila na bini.

Mad Caddies su svojim veselim ska/pank pesmama još malo razmrdali ljude I napravili odličnu žurku. Pojavio se i gumeni, pa, recimo pelikan ili tako neka živuljka za plažu, preko koje su ljudi skakali sa bine i fenomenalno se zabavljali.

No Fun at All, apsolutni pobednici  do sada u Tolminu, da vidimo u sledećih nekoliko dana, da li neko može da ih nadmaši.

Autor: Mladen Kurilj

  1. By Punk Rock Holiday - Dan treći | Treći Svijet on August 9, 2018 at 9:19 am

    […] Punk Rock Holiday – Dan drugi […]

Leave a Comment