Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Konstrakta, Hladno pivo i drugi na ŠA Festu u Prijedoru

Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Konstrakta, Hladno pivo i drugi na ŠA Festu u Prijedoru

Za sve vas koji ste željno očekivali po mnogo čemu jedinstveni ŠA Fest, donosimo sjajnu vijest – festival će se održati od 27. do 30. jula 2022. godine. Ove godine festivalska dešavanja će pored dobro poznate ŠA ulice koja će se održati 27. i 28. jula, imati još mnogo novih i atraktivnih sadržaja na više lokacija u Starom gradu u Prijedoru.

U petak i subotu 29. i 30. jula, kompletan prostor Starog grada, od Ljetne bašte do Sane, 24 sata nudiće sadržaje za sve ukuse i sve generacije. Prvi put u Prijedoru uporedo sa svirkom u Ljetnoj bašti na „Sound Garden“ stejdžu gdje će nastupiti: Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Sunshine, Sajsi MC, E-Play, Konstrakta, Hladno pivo, Prti Bee Gee i Drumbooty, te lokalni bend Eho Radar, ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi svjetski poznatih DJ-eva u „Elektro park“ zoni festivala. Neka od imena koja će vas držati budnima do ranih jutarnjih časova na ovom sasvim novom ŠA Fest stejdžu su: Marko Nastić, Uto Karem, Valentino Kanzyani, Lea Dobričić, Metodi Hristov, Dejan Milićević, uz zagrijavanje sa Woodie-jem, Danijelom Kevićem, Inisom i Level7el.

ŠA Fest 2022 u Prijedoru

I dok su noći rezervisane za muziku, znamo da je u toku dana u Prijedoru najbolja žurka na rijeci, jer Mens sana in corpore sano. Upravo zato ŠA Fest u saradnji sa Gradom priprema novu plažu u festivalskoj zoni u Starom gradu na kojoj će biti smješten dnevni „River stejdž“. Veliki broj dnevnih, opuštajućih ali i edukativnih sadržaja očekuje vas i u „Antistres“ zoni, a besplatni kamp sa ograničenim brojem mjesta biće dostupan za sve one koji se odluče na cjelodnevnu ŠA žurku.

„Vraćamo Prijedor na mapu najatraktivnijih festivala u regiji. Ne pravimo kompromise kada je u pitanju festival i njegov kvalitet, zbog toga smo i napravili opravdanu pauzu. Vraćamo se u velikom stilu poput našeg ovogodišnjeg promo videa. A na glavni festivalski stejdž ekskluzivno dovodimo Konstraktu, na njen premijerni nastup ovog ljeta u BiH“,

poručuju iz ŠA Fest tima i pozivaju vas da redovno pratite objave na njihovim društvenim mrežama, kako biste na vrijeme obezbijedili ulaznice za ovogodišnje okupljanje u Prijedoru i saznali sve detalje ovogodišnjeg ŠA Festa. 

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.

Total
0
Shares
Previous Article
Dead Can Dance

Brendan Peri: "Vraćamo se fanovima i pravimo nešto posebno"

Next Article
SANA GARIC mašta Dragan Mujan

Sana Garić predstavila spot za pesmu „Mašta“