Share
Rasprodane ulaznice za nastup Manu Chao u banjalučkom KSB

Rasprodane ulaznice za nastup Manu Chao u banjalučkom KSB

“Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su bili brzi i na vrijeme kupili ulaznice za predstojeći veliki spektakl „El Chapulin Solo“ koji nam u Banjaluku po prvi put dovodi veliku svjetsku zvijezdu Manu Chao”, rekli su iz organizacije.

Iako se zaista radi o velikom svjetskom imenu, čije koncerte u svijetu posjećuje i do 100.000 ljudi, Manu je jednako poznat i po tome da vrlo često organizuje nastupe u vrlo neobičnim ili manjim i intimijim prostorima, kao što su barovi i klubovi, pred manjim brojem publike. Ovoga puta odlučio baš za takav tip nastupa u acoustic verziji u okviru mini balkanske turneje sa svojim projektom „El Chapulin Solo“. Na njegovom putu naći će se Banjaluka, Niš, Skoplje i Sofija.

OK Fest na ovaj način nastavlja saradnju sa velikim svjetskim imenima, nastojeći da tokom cijele godine promoviše i širi ideju, kao i sam koncept i pozitivnu energiju festivala, koji iz godine u godinu zbog samog kvaliteta i nesvakidašnjeg ambijenta u kom se održava zavređuje pažnju ne samo publike, nego i planetarno poznatih imena iz svijeta muzike.

“Svakako da nam je želja da se ova započeta saradnja sa Manu Chao i nastavi, te da ga u nekom narednom periodu nakon Banjaluke, ugostimo i na Tjentištu. Ispunili smo njegovu želju da posjeti naše krajeve i zasvira pred publikom u intimnom prostoru. Mi ćemo se pokazati kao dobri domaćini, a vi sigurni smo kao i uvijek, kao fenomenalna publika.”

Dobrom atmosferom i energijom 17. oktobra u KSB-u zajedno ćemo ga pozvati da nas posjeti ponovo, da uživamo zajedno u mnogo većem broju i nešto drugačijem ambijentu, kao što je Tjentište/NP Sutjeska. #budiOK