Share
„Records Collecting Dust“ u Vintage Edu Gardenu – Točka Kulture na rubu Savske

„Records Collecting Dust“ u Vintage Edu Gardenu – Točka Kulture na rubu Savske

U subotu 23.6. u sklopu programa Vintage Edu Garden – Točka kulture na rubu Savske! bit će prikazan jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima „Records Collecting Dust“, scenarist i redatelj Jason Blackmore, za koji se priča da je “ …a documentary about the music and records that changed our lives“!

Jello Biafra, Keith Morris, Chuck Dukowski, David Yow, Mike Watt, Nick Oliveri, Joey Castillo i mnogi drugi podijelit će s cijenjenim publikumom svoja prva „vinilna iskustva“, a nakon prikazivanja filma razgovaramo i komentiramo sličnu temu na tribini s gostima za koje smo namjerno „stisnuli“ Caps Lock:

TOMISLAV VRANIĆ, ZDENKO FRANJIĆ i VEDRAN MENIGA

Moderator: LEO VIDMAR

Vintage Edu Garden’ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

Leave a Comment