Repetitor 2021

Repetitor i Keni Nije Mrtav 20.11. u Bijeljini

Beogradski garažni trio Repetitor nastupiće u bijeljinskom Bunker klubu u subotu 20. novembra. Zajedno sa njima Keni Nije Mrtav, mladi bend koji obećava.

Repetitor je alternativni garažni rok / post-pank trio iz Beograda koji je prešao na hiljade kilometara i izgradio reputaciju benda koji svaki pravi rokenrol sladokusac mora da čuje. Ritam nabijen energijom ukombinovan sa Borisovim režećim glasom dovešće vas do momenta kada ćete poželjeti da zaurlate da bi ispustili sav adrenalin prikupljen u sebi. Do sada su nastupali u klubovima i festivalskim binama u preko 20 zemalja Evrope, ali i u Rusiji i Kini. Izdali su četiri studijska albuma “Sve što vidim je prvi put”, “Dobrodošli na okean”, “Gde ćeš” i “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji” i osvojili brojne top – liste i primili odlične kritike.

Keni nije mrtav, jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, objavio je nedavno svoj debi album „Ajmo da plešemo“. Ovaj gitarski trio postao je prepoznatljiv po kombinaciji svojih energičnih nastupa, dobrih žurki i atmosferične lirike koja opisuje svakodnevnicu običnog čoveka u svojim dvadesetim, zatečenog u ovom vremenu. Turneju povodom objavljivanja albuma, Keniji su otpočeli krajem oktobra, kao specijalni gosti na rasprodatom koncertu i promociji albuma benda Joker Out u kultnoj „Cvetličarni“ u Ljubljani.

karte: Krčma Čarda (Svetog Save 6)
pretprodaja 7KM
na ulazu 8KM

Foto: Srđan Veljović

Total
3
Shares
Previous Article
Alitor Lokot bend

Alitor objavio spot za pesmu “Lokot”

Next Article
vizelj sta je stid

Vizelj predstavio spot za novi singl 'Šta je stid'