Share
Repetitor spotom za singl ‘Kost i koža’ najavljuje novi album

Repetitor spotom za singl ‘Kost i koža’ najavljuje novi album

Repetitor objavio novi singl i video za pjesmu ‘Kost i koža’ i time najavio četvrti studijski album ‘Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji’, koji izlazi za Moonlee Records 20. novembra 2020. 

Najznačajniji gitarski bend Balkana zadnje decenije Repetitor predstavlja novi video za pjesmu Kost i koža’ i time najavljuje četvrti studijski album ‘Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji’, koji izlazi za Moonlee Records 20. novembra 2020.

Najavni singl ‘Kost i koža’ donosi sve ono po ćemu prepoznajemo taj beogradski trio – beskompromisni i visokoenergetski garažni post-punk, koji u novom izdanju djeluje još zrelije, samouverenije, a i besnije. 

‘Kost i koža’ – download: Bandcamp
‘Kost i koža’ – streaming: Spotify / Deezer / Apple Music / Tidal

Video ‘Kost i koža’ potpisuje mlada autorska ekipa: Savina Smederevac (režija), Filip Tasić (direktor fotografije), Rastko Stojanović (produkcija), Neda Živanović (montaža)… 

“…umesto sebi u bradu tebi u stomak i u glavu…”

Repetitor linkovi:
repetitor.bandcamp.com 
www.facebook.com/repetitorbgd 
instagram.com/repetitor_bgd 

  1. […] novom albumu ‘Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji’ možemo čuti samopouzdani i besni bend u svojem najjačem izdanju do sada. Zvuk je oštar i masan, kompozicije […]

Comments are closed.