Share

Retro eksplozija u novom spotu benda Rolin Humes

Rolin Humes, blues rock sastav koji ubrzano osvaja simpatije publike na raznim stranama svijeta, izbacio je pravu muzičku bombu. Nekadašnji Jelen Demofest takmičari novim singlom nastavljaju promovisanje aktuelnog albuma.

U vanvremenskoj eksploziji dima, prigušenih svjetala i razigranih tonova odjeknuo je singl „Time Bomb“, nova pjesma izdvojena sa ploče „Rolin Humes Presents Rolin Blues“. Riječkoj četvorci, gospodski odjevenoj i u twist stilu razigranoj, na plesnom podijumu su se pridružile četiri dame, koje su svojim haljinama na tufne i gracioznim pokretima kompletirale šarmantni retro ambijent. Kada se na to doda karakteristična višeslojna melodija te stihovi nabijeni erotikom, može se slobodno reći da su Rolin Humes napravili pravi mali hit. Pored navedene muzičko-plesne postave, velike zasluge za tako kvalitetan ishod idu i ekipi Smartcube Productions, koja je zaslužna za kameru, montažu i vizuelne efekte.

Album sa kojeg „Time Bomb“ dolazi objavljen je ranije ove godine, kao drugo izdanje benda. Debi materijal je izašao 2012. i od tada Rolin Humes neprekidno nižu uspjehe, koji su započeli sa plasmanom u finale Jelen Demofesta, a nastavili se na brojnim drugim festivalima u okruženju. Protekle godine su uspjeli dosegnuti i veliko tržište SAD-a, dok visoke ocjene nedavno izdatog albuma obećavaju jednako lijep nastavak dosadašnje priče.

demofest.org