Rock&Off glasanje za Nagradu publike

Rock&Off: Glasaj za izvođača godine i osvoji vrijedne glazbene nagrade

U sklopu Rock&Off-a, nezavisne glazbene novinarske nagrade za rock i srodno glazbeno stvaralaštvo u Hrvatskoj počelo je glasanje publike. Uz 64 novinara iz 40 medija, koji su nominirali i odabrali pobjednike u preostalih devet glazbenih kategorija, dobitnika Nagrade publike odabrati će svi ljubitelji domaće glazbe i time pokazati podudara li se njihovo mišljenje s onim novinarske struke.

Glasajte za svojeg najdražeg izvođača i osvojite vrijedne glazbene nagrade!

Za Nagradu publike glasuje se na stranicama Iskona, partnera Rock&Off-a te sponzora nagrade, a nominirano je 13 izvođača koji su ostavili svoj trag u glazbenoj 2019. godini u Hrvatskoj: Edo Maajka, NipplePeople, Jonathan, Chui, Elemental, Goran Bare&Majke, Kensington Lima, Mangroove, Ogenj, Rezerve, The Strange, Valentino Bošković & TBF te Vojko V. Riječ je o svim izvođačima koji su već nominirani u jednoj od 4 glavne kategorije nagrade: album, pjesma, koncertni izvođač i veliki prasak godine (debitant).

Svatko tko to želi može podržati svojeg glazbenog miljenika glasanjem jednom dnevno, uz što će tri najsretnija glasača osvojiti bluetooth zvučnike i slušalice branda Marshall. Glasanje publike traje do 30. siječnja, a već sutradan ćemo na dodjeli nagrada u Tvornici kulture saznati tko je svojim pjesmama, albumima ili live nastupima osvojio glazbenu publiku u protekloj godini.

Prijenos dodjele nagrade moći će se pratiti na Iskon.TV-u, na posebnim Rock&Off kanalima (Rock&Off HD kanal 521 / Rock&Off SD kanal 511), koji će s emitiranjem početi nekoliko dana ususret samoj dodjeli.

Koproducenti nagrade su Unison – Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture koja ove godine slavi 20 godina postojanja, uz organizatora Hrvatsko društvo skladatelja i sponzorstvo Iskona, s ciljem prepoznavanja i priznavanja vrijednosti i raznolikosti domaćeg “rock&off” stvaralaštva.

Total
14
Shares
Previous Article
Imperial Triumphant i MordAStigmata 21. travnja u Močvari

Imperial Triumphant i Mord'A'Stigmata 21.04. u Močvari

Next Article
Monolithe i Abyssic 17. travnja u Močvari

Monolithe i Abyssic 17. travnja u Močvari