Rokajmo u novu školsku godinu

”Rokajmo u novu školsku godinu”!

U Banjaluci će se drugu godinu zaredom na jedinstven način najaviti početak nove školske godine!

Muzička akcija u okviru koje će drugu godinu zaredom, uz čisti entuzijazam i volonterizam biti održan koncert banjalučkih klinaca rokera pod nazivom ”Rokajmo u novu školsku godinu”!

Tačno u podne u nedjelju, 29. avgusta 2021. godine u kultnom banjalučkom rok kafeu Rock Symphony održaće se koncert banjalučkih klinaca rokera pod nazivom  ‘Rokajmo u novu školsku godinu’!

TV i Radio voditelj i dugogodišnji promoter urbane kulture u gradu na Vrbasu, Danijel Dakić i gitarista i muzički autor, Dragan Moconja, sa mališanima muzičke škole MMS iz Banja Luke drugu godinu zardom organizuju muzički događaj pod nazivom “Rokajmo u novu školsku godinu”, kojim će se na jedinstven način obilježiti početak školske 2021./2022. godine.

Naime, koncertom u srcu Banjaluke u popularnom banjalučkom parkiću u bašti Rock Simphony,   na simboličan način ukazaće se da je, bez obzira na sve okolnosti koje nas prate uslijed pandemije virusa korona, “od kolijevke do groba najljepše đačko doba”!

Koncert pet mladih banjalučkih rock’n’roll bendova organizuje se sa ciljem da se ukaže na značaj urbane kulture i kreira drugačije mišljenje, pogled na svijet, da šansa onima koji žele da svoj grad i društvo u kojem žive učine boljim, a kako ne bismo zaboravili potrebu aktivnog učestvovanja cijele zajednice u pomoći mališanima da se što kvalitetnije uhvate u koštac sa brojnim školskim obavezama koje ih očekuju u predstojećem periodu jer ne postoji ništa značajnije i ljepše za đake, nastavnike i roditelje od početka nove školske godine!

Zajedno do odličnog uspjeha,

Total
0
Shares
Previous Article

Galerija | Moto Fest, Banja Luka (20.-21.08.2021)

Next Article
Rerižu Nije me strah Foto Aleksa Borković

Rer’ižu objavio novi singl “Nije me strah”