Share
Rotten Sound & Implore 26.3. u Močvari

Rotten Sound & Implore 26.3. u Močvari

Ulaznice kreću u pretprodaju tokom 1. mjeseca 2019. po cijeni od 75 kuna, te će na dan koncerta biti 90 kuna.

Subsonic Events i Nasty Events predstavljaju:

Rotten Sound (FIN, grindcore)

Beskompromisni grindkoraši iz Finske dolaze nam po drugi puta u Močvaru! Projekt je započet od strane gitarista i pjevača još davne 1993. godine, a od tada su prerasli u jedan od najboljih europskih grindcore bendova. Krasi ih inteligentan pristup pisanju i aranžiranju pjesama, čime odskaču od većine bendova u žanru, te subtilno dodavanje death metal elemenata, tvoreći svoj unikatan i masivan zvuk. Ne treba previše riječi trošiti na ove divove, samo treba osluhnuti njihovo stvaralaštvo i neka ono govori samo za sebe.

Implore (GER, death-grind)

Relativno mlad bend koji je započeo svoj put 2012. godine kada su izbacili svoj prvi EP, Phos Zoe. Nakon toga izbacili su još nekoliko EP-a i 2 full length izdanja. Svirali su po najgorim skvotovima, šumama, mini DIY festivalima, a sad već udaraju po velikim festivalima i eventima. Kažu, nije ih briga di sviraju, samo da je ekipa zakon. Nije prvi puta da nas posjećuju u Zagrebu, a zadnji puta su bili, da citiramo Subsite Hr, “užasno uvježbani, jebeno glasni i nemogući”. Ništa manje ne očekujemo i ovoga puta.

  1. […] zagrebačkom kubu Močvara na Trnajnskom nasipu, u četvrtak, 26. ožujka, nastupit će Finci Rotten Sound, potom Implore iz Njemačke, a kao prvi nastupa samoborski […]

Comments are closed.