Share
Šajzerbiterlemon i Slonz u subotu u Elektropioniru

Šajzerbiterlemon i Slonz u subotu u Elektropioniru

Beogradski garažni pank sastav Šajzerbiterlemon nastupiće u subotu, 31. marta, u Elektropioniru, a kao gosti pre njih će svirati šabački alternativni rok bend Slonz.

Šajzerbiterlemon je nedavno objavio novi spot za pesmu „Opet on“ koja se nalazi na EP izdanju iz oktobra prošle godine. Poručuju da će ovo biti njihov najveći koncert do sada, kao i promocija debitantskog EP-a, ali i celokupnog dosadašnjeg opusa. Bend postoji od 2014. godine, a za to vreme su nastupali po svim manjim i većim beogradskim klubovima, osvojili Converse rubber tracks takmičenje, a krajem 2017. su imali koncerte u Ljubljani u okviru Viva punk festivala, kao i u AKC Medici u Zagrebu.

Bend Slonz je aktuelni pobednik Demofesta u Banja Luci i jedan od najperspektivnijih mladih bendova u regionu. U oktobru 2017. godine nastupili su na festivalu Velika rok eksplozija u Zagrebu, a odmah zatim i u kultnom klubu Menza pri koritu u Ljubljani. Bend trenutno sprema i radi na svom albumu prvencu, koji se očekuje sredinom 2018. godine.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara i možete je nabaviti na vratima kluba, a početak je zakazan za 21 čas.