Share
Šajzerbiterlemon predstavio spot za pesmu “Metak”

Šajzerbiterlemon predstavio spot za pesmu “Metak”

Beogradski garaž-pank trio Šajzerbiterlemon je na  Uskrs, 19. aprila, objavio spot za pesmu „Metak“  sa prošlogodišnjeg debi albuma „Iza naših zidova“. Posle pesama “O idolima”, “Sneg” i “Mrak”, ovo je četvrti spot-singl Šajzera sa njihovog albuma prvenca.

Spot je sniman u januaru 2020, inspirisan jugoslovenskim crnim talasom, sa unikatnim osvrtom na stare seoske običaje sa ovih prostora.

Bend poručuje: “Posle oficijalnog lajv snimka iz Doma omladine, ovaj fantazmagorični spot je još jedan naš karantinski poklon za sve drugove, drugarice i fanove. Nadamo se da će vam barem malo obogatiti svakodnevicu i željno iščekujemo trenutak kada ćemo se ponovo videti na svirci!”

Spot potpisuje produkcijska kuća Recharge and Revolt, iza koje stoji autorski tim: reditelj Nikola Stojanović, direktor fotografije Mladen Teofilović i scenaristkinja Nađa Petrović. Ovaj mladi trio je u istom sastavu prošle godine osvojio nagradu “Srce Sarajeva” za kratki film “Šerbet”.

“Metak” je njihov drugi upliv u produkciju muzičkih spotova, nakon uspešne saradnje sa bendom Eva Braun na pesmi “Put za Lisabon”.

„Metak“ možete pogledati na youtube kanalu benda: