Šajzerbiterlemon singlom "Strepnja" najavljuje drugi album

Šajzerbiterlemon singlom “Strepnja” najavljuje drugi album

Beogradski alternativni rock trio Šajzerbiterlemon objavio je pjesmu “Strepnja”, singl i spot kojim najavljuju njihov dugo očekivani drugi album.

Ovo je prva novost iz tabora popularnih Šajzera nakon gotovo dvije godine. Režiju spota potpisuje bubnjarka benda Ana Đurović, kojoj je ovo debitantsko ostvarenje u svijetu muzičkih spotova. Za kameru je bila zadužena Ana Žeželj, dok montažu potpisuje Janja Bilbija.

Pjesma je nastala u jesen 2019. godine uoči velikog nastupa na Hali Gali festivalu i tada je premijerno uživo izvedena u proširenoj postavi s Andrejem Mladenovićem (Stray Dogg, Crvi, Sitzpinker) i Pavlom Trifunovićem (Sitzpinker), a dve godine kasnije u sklopu novog albuma konačno dobija studijsku verziju. Snimljena je u beogradskom studiju Down There, a produkciju potpisuju Andrej Mladenović i Uroš Milkić.

Šajzerbiterlemon ovim singlom i najavom drugog albuma započinje novi ciklus u svom radu, s novim basistom Konstantinom Jankovićem i mnoštvom novih žanrovskih uticaja. Album će biti objavljen na proljeće 2022. godine kao zajedničko izdanje zagrebačkog Geenger Recordsa i beogradske Pop Depresije.


“Strepnja” na digitalnim platformama –> gngr.space/Sajzerbiterlemon-Strepnja

Foto: Ana Žeželj

Total
0
Shares
Previous Article
Lucid Dreamers Confession

Lucid Dreamers predstavio debi singl "Confession"

Next Article
Grupa Vreme čuda objavila istoimeni debi album

Grupa Vreme čuda objavila istoimeni debi album