Samodisciplina Keni nije mrtav

„Samodisciplina“ novi singl benda Keni nije mrtav

Energični trio Keni nije mrtav, objavio je novi singl sa predstojećeg debitantskog albuma.  

Keniji, jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji, u susret povratku nastupa i otvaranju industrije zabave širom regiona fanovima moderne gitarske muzike predstavlja pesmu „Samodisciplina“.

„Sve planove oko singlova i albuma smo promenili, čekajući koncerte. Situacija je takva da konačno možemo da kažemo da će album izaći tokom godine, i da ćemo opet svirati svuda gde je to moguće. Od 18. juna tu je „Samodisciplina“, u susret prvim koncertima posle više od godinu dana, Izuzetno se radujemo tome!“ 

poručuju članovi benda.

Grupa Keni nije mrtav je specifično profilisan moderan pank bend, koji kombinuje pop elemente sa pesmama koje ljude pokreću na igru i tekstovima koji opisuju svakodnevicu jedne generacije. Singl „Samodisciplina“ je spoj savremenog synth zvuka i energične gitarske muzike koja naročito dominira tokom nastupa benda.

Grupa Keni nije mrtav nastupa na Arsenal festu, a 25. juna otvaraju devetu sezonu serijala „Koncerti na zidiću“, na „Platou Milana Mladenovića“ ispred beogradskog Doma omladine.

„Pozivamo vas da nam se pridružite na platou, da zajedno proslavimo povratak koncerata i izlazak nove pesme. Ako ste u prilici, ne propustite Arsenal fest, biće sjajno!“ 

kažu članovi benda Keni nije mrtav.

Singl „Samodisciplina“ je dostupan na svim striming servisima od 18. juna.

Foto: Tanja Drobnjak

Total
17
Shares
Previous Article
Domagoj Šimek i Mary May Slightly Overused

Domagoj Šimek i Mary May predstavljaju singl „Slightly Overused”

Next Article
Tus Nua Lights out

Tús Nua singlom "Lights out" najavljuju drugi studijski album