Share
Sana Garić 27.decembra u novosadskom klubu Trema

Sana Garić 27.decembra u novosadskom klubu Trema

Unikatna beogradska umetnica Sana Garić u petak 27.decembra u novosadskom klubu Trema. Za ljubitelje elektronskog zvuka u live izvedbi, Sana Garić će sa svojim bendom nastupiti 27.decembra u pozorišnom klubu Trema.

Bend čine: Sana Garić – klavijature, vokal (grupa Beograd, Svemirci); Miki Ristić – bas (Darkwood dub); Feđa Tom Franklin – perkusije (Fish in Oil) i Dušan Ristić – gitara

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje su kao frontmenke istaknute ispred vrsnih muzičara. Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa, Darkwood

Dub, Milorad Ristić – Miki (bas gitara) kao i bubnjar džez sastava Fish in oil, Feđa Tom Franklin su se priključili Saninom bendu i radu na drugom albumu pod nazivom „Naočare za srce“.

Nema gde nisu stigli ove godine: Zadar, Šibenik, Zagreb, Borski festival Lost & Found, Diversions International Short Film festival (Sv. Ivan Zelina), Bedem fest X (warm up party), Belgrade Beer fest.

Publika će imati priliku da po prvi put čuje nekoliko pesama koje će se naći na drugom studijskom albumu, radnog naziva “Naočare za srce”, ali i numere sa debitantskog albuma “Svet za nas” – koji je ocenjen kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.
Harizmatično plešući iznad klavijatura hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija.
Spoj elektronike sa live bendom, plesnim ritmovima i energicnim zvukom.

Njihove koncerte na kojima isporučuju veliku količinu energije, praćenu porukom zanimljivih tekstova, nikako ne treba propustiti.

“Album koji poziva na ponovno slušanje kada ga jednom preslušate i shvatite da ne prestajete plesati s osmjehom na licu.” (Nacional, glazbena recenzija Dubravko Jagatić)

“Preovladava sklonost da se od opskurnog stvori ugodno, i od hladnih devalviranih instrumenata – istinska topla ljudska emocija. Na kraju, najveći domet tehnologije oduvek je bio “dati mašini ljudske osobine”. Album Svet za nas je vrhunski udžbenik na tom polju. Izvanredno.” (City magazine, recenzija Aleksandar S. Jankioviić)

Cena karte u pretprodaji: 400 dinara
Na dan koncerta: 600 dinara
Karte u prodaji od ponedeljka 09.decembra u Klubu Trema

Facebook event

Foto: Jovan Nedeljkov