SANA GARIC mašta Dragan Mujan

Sana Garić predstavila spot za pesmu „Mašta“

Novim video spotom Sana Garić najavljuje koncertnu promociju albuma „Naočare za srce“ u beogradskom klubu Elektropionir

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić je koncertno izuzetno aktivna i sarađuje sa mnogim bendovima, autorima i kao solo izvođačima (autorska muzika za performanse i ambijentalna elektronska muzika).

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen u decembru 2021. godine i u fizičkom izdanju (3D, CD Mascom decembar 2021).

Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

Tokom prošle godine održani su koncerti na Strip festivalu (Herceg Novi), Nišville Jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad), Propaganda (Nikšić), a početkom ove godine, Sana Garić i njen sastav nastupili su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, u Groningenu u Holandiji na šou kejs festivalu u sklopu najveće evropske muzičke platforme „Eurosonic Noordeslag“.

Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje predvode bend. Harizmatično plešući iznad klavijatura Sana Garić hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija. Spoj elektronike sa bendom uživo definišu plesni ritmovi i energičan zvuk.

Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara).

Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

15. aprila u klubu Elektropionir, Sana Garić će sa svojim sastavom održati koncertnu promociju aktuelnog albuma „Naočare za srce“. Novi video spot za pesmu „Mašta“ pogledajte na Saninom YouTube kanalu.

Foto: Dragan Mujan

Total
0
Shares
Previous Article
Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Konstrakta, Hladno pivo i drugi na ŠA Festu u Prijedoru

Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Konstrakta, Hladno pivo i drugi na ŠA Festu u Prijedoru

Next Article
Jonathan u dvorištu ALU u Zagrebu

Jonathan objavili novi singl "Have It All"