sara-renar-potpisala-ekskluzivni-ugovor-za-croatia-records-i-najavila-novi-album

Sara Renar potpisala ekskluzivni ugovor za Croatia Records i najavila novi album

Sara Renar potpisala ekskluzivni ugovor za Croatia Records, novi album najavljuju pjesma i spot “Šuti i pjevaj”

Kada govorimo o ženskom, ali i općenito kantautorskom valu koji je zahvatio glazbenu regiju proteklih 10-ak godina, onda se među brojnim imenima posebno ističe Sara Renar. Jedinstvena je to glazbenica koja svakom svojom pjesmom i ponajviše live izvedbom publiku odvodi na neko drugo mjesto, ali i potiče na razmišljanje. Koliko je glazba jedinstvena, toliko su i tekstovi koji su uvijek iza sebe imali jednu posebnu poruku. Tako će biti i s potpuno novom pjesmom “Šuti i pjevaj” kojom Sara Renar započinje suradnju s najvećom izdavačkom kućom u regiji, Croatia Recordsom, za koju je upravo potpisala ekskluzivni izvođački ugovor.

“Suradnja s Croatia Recordsom najviše će pripomoći u medijskom i produkcijskom smislu jer ove godine planiram s novim albumom podići glazbu, studijski i izvedbeno, na još višu razinu. Kad si žena koja se bavi bilo kojom profesijom onda ne možeš pobjeći od nekakvog tereta u društvu koje ti tvoj spol nameće. Voljela bih da živimo u svijetu gdje ne razmišljamo o takvim tematikama, ali realnost je drugačija. Imala sam veliku potrebu progovoriti o tome i mislim da je pravo vrijeme za pjesmu ‘Šuti i pjevaj’ koja je nastala u jednom dahu još prije sigurno dvije godine.”, rekla je Sara nakon potpisivanja ugovora.

Pjesma i video spot “Šuti i pjevaj”, koji će biti objavljeni na Dan žena, 8. ožujka, najava su njezinog novog studijskog albuma, ali i jednog novog zvuka u kojem je itekako prepoznatljiv Sarin vokalni i glazbeni izričaj. Sinonimi za ženu su riječi poput snage, ustrajnosti, hrabrosti, ali i ljepota. Sara sve ove karakteristike uspješno već niz godina pretače u zvukovni i vizualni oblik. Stoga se njezina umjetnost može zasigurno nazvati i konceptualnom, a u svakom od uspješnih projekata pratili su je izvrsne i izvrsni. Kada glasno poručuje “šuti i pjevaj” u tome nije sama, nego se u ovim riječima krije još veća snaga, ne samo uma nego i općenito suvremene žene koja danas nailazi na stigmatizaciju društva kroz rječnik tipičnih medijskih fraza.

Suvremenu i samouvjerenu ženu Sara Renar predstavit će u nedjelju 8. ožujka kada će radijskim i televizijskim eterom zagrmiti – “Šuti i pjevaj”.

Foto (naslovna): Nikola Knežević

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article
quasarborn-a-pill-hard-to-swallow

Recenzija albuma | Quasarborn – „A Pill Hard To Swallow“

Next Article
hibrid-etc-album-na-pola-puta

Hibrid, etc. predstavlja novi album „Na Pola Puta"