Share
Sassja dolazi u Osijek promovirat svoj novi album ‘No problemo’

Sassja dolazi u Osijek promovirat svoj novi album ‘No problemo’

Osiječki klub Oxygen, u petak 16. ožujka, sve ljubitelje neuobičajno energičnog repa, zaraznih stihova te pitkih beatova poziva na koncert jedne od najznačajnijih ženskih MC-a u regiji – Sassje. Osječkoj publici ovoga puta poručuje „No problemo“ i tako predstavlja novi album!

Tuzlanska reperica na sceni je već nekoliko godina, svoj prvi album objavila je u proljeće 2015. te osvojila regiju singlovima „Clash“ i „Etikete“, a o njezinom uspjehu govore i milijunski pregledi na youtubeu. Protekle dvije godine radila je na svom drugom albumu. I za ovaj album Sassja je okupila izvrsnu međunarodnu ekipu pa su u stvaranje novih hitova bili uključeni i Jaka Berger iz Ludovik Materiala, tu je i gitara poznatog „Elementalovca“ Erola ZejnilovićaBenjamin Ziervogel zaslužan je za violinu na singlu „Ništa“, Kpow je bio zadužen za scrach na „Nek je živa glava“, dok je Ante Zvonimir Stamać uglazbio pjesmu „S njom“. Album je svojim gostovanjem okrunila legenda naše scene – Darko Rundek. Singlovi ”No problemo”, ”Ništa”, ”Njemica”, ”Beton” i ”Stube” najavili su album koji donosi ukupno 10 pjesama u kojima Sassja s lakoćom ispaljuje rime kao autentične kritike društva inspirirane stvarnim iskustvima.

Za snažno zagrijavanje, lokalna podrška! Rap dvojac – Srki & Ivi. Glazbom se bave od početka 2000.-ih, Srki kao Srkee, član grupe ZOO Mess, a Ivi kao Respect, samostalani MC. Suosnivači su hip-hop kolektiva “Madafakaz kru”, koji je djelovao od 2003. do 2006., okupljao writere, brejkere, producente i mc-e te promicao hip hop kulturu u Slavoniji. Projekt Srki & Ivipokrenuli su pocetkom 2016., s imperativom eksperimentiranja u rap glazbi. Skupa sa producentom Chev Cheliousom dostavljaju raznolik zvuk: od socijalno angažiranog boom bapa, preko klasičnih bengera do trapa. Do početka 2018. nova grupa je objavila petnaestak pjesama, od kojih je šest popraćenih spotovima.

Za ovu rep poslasticu treba izdvojiti 40kn u pretprodaji, 60kn na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti u Klubu Oxygen od petka, 2. ožujka. Vidimo se rasplesani u O2

Foto: Adnan Jašarević

  1. By Chui 17. ožujka u Osijeku - Treći Svijet on March 5, 2018 at 12:37 pm

    […] Sassja dolazi u Osijek promovirat svoj novi album ‘No problemo’ – 4 hours ago […]

Comments are closed.