Share
Satori Junk, SBLXN, Morn i Bagtor u klubu Attack

Satori Junk, SBLXN, Morn i Bagtor u klubu Attack

 Za kraj veljače klub Attack je pripremio jedan sasvim neobičan koncert. Off program će na pozornicu kluba dovesti sjajan talijanski psihodeličan doom. U goste dolaze Satori Junk koje je sam Iblis izabrao za hedlajnere ove bizaro noći.

Uvod u večer će donesti ambijentalni trip hop drone bend MORN, dok će svoje prvi live nastupe zabilježiti i trojac iz SBLXN-a tj. “Sablazni”; jedan sasvim neobičan bend još čudnijeg imena.

No to nije sve! Uvod u večer će odraditi zagrebački noise grind bendovi ALIGRINDTOR i BAGMANS koji su za ovu prigodu slozili prvi pravi grind band big band i svirati će u najšugavijem wc-u Medike…

Iblis, praotac svih džinova, zakoračio je preko Sljemena i ugazio u dvorište kluba „Attack“.  Na pragu nam je ostavio poruku vječnog ognja u kojoj piše da je put do prosvijetljenja pun smeća i lažnih ljudi. Da bi nam dočarao poantu, poslao nam je milanski četverac da nam raskopaju nove puteve shvaćanja. 

SATORI JUNK utjelovljenje je spirita Black Sabbatha, Electric Wizarda, Ufomammuta i svega onoga što je okrenulo određena shvaćanja stvaranja zvuka naopako. 

Iblis je svjedočio njihovom nastupu i odmah nas obvezao da proslijedimo ove frekvencije i zagrebačkoj publici.Ovaj psych doom experiment uz jake utjecaje sludgea, tvrdo i neumorno čupa po dubinama, ali i stavlja u fokus. Mi nemamo izbora nego se prepustiti ovoj psihodeličnoj varijanti sporog i teškog zvuka.

SBLXN je novost iz Zagreba koja će nas iznenaditi i po prvi puta svirati uživo na pozornici Attacka. Post metal sludge projekt koji se neumorno priprema u još jednom podrumu grada, hrabro će izaći da nas raznese svojim novim materijalom. 

MORN je tu da nas uvede u cijelu večer i odnese na valovima ambijentalnih dronaža te ispusti na obalu spremne za ovu večer slavlja teških rifova. 

No, ostanimo vjerni lajt motivu ovoga događaja i izbacimo svu gadost koja ubija postojanje na površinu. S tim u vidu, pripremili smo jedan gig prije cijele večeri. 

BAGTOR je bučna kolaboracija Aligrindtora i Bagmansa koja će se odviti u dobro nam poznatom wc-u Medike. Razvaljivanje statike prostora je zagarantirano u ovoj ekstremnoj noise core varijanti, a matematička preciznost neumorna u ritmičkom kaosu. Ovim izuzetim momentom cijele večeri nagovješćujemo i slavimo rušenje dekade užasa kojima je vrijeme da postanu prošlost. 

Ulaznice po cijeni od 30 kn će se moći kupiti na ulazu kluba!