SE'AM

Se’am predstavili spot za pjesmu “Kornflakes”

Što se dogodi kad Korn i Slipknot imaju dijete koje je odbačeno jer je preružno? Moguće da se radi o pjesmi benda SE’AM koji se vratio nakon dulje pauze i snimio spot za singl KORNFLAKES. Svojim jednostavnim izričajem pokazali su svima da se kvalitetan spot ne mora sastojati od skupe produkcije – dovoljno je izdvojiti malo novca i počastiti se odlaskom u zabavni park. Iz benda kažu da SE’AM ne donosi ništa novo, već sve ono što smo imali priliku čuti prije. Iz prvih sekundi spota vidi se da bend donosi slobodnu energiju kaosa, koja za cilj ima stvoriti nešto prekrasno ružno.

Sami za sebe kažu da su jako čudan bend. Do sad su objavili čak dva EP izdanja i to na engleskom, hrvatskom i demonskom jeziku. Njihove pjesme traju od 30 sekundi pa sve do sedam minuta – nema pravila u trajanju osjećaja.

“Vratili smo se iz mirovanja zato što nam se pridružio novi bubnjar Samuraj J. On je majstor zen ritma.” poručio je glavni vokal i gitarist benda Chameleon.

Uz njih dvojicu, na basu se nalazi Mutt koji je također nedavno udomljen. Svi zajedno baziraju se na divljoj i spontanoj energiji koja se najbolje vidi za vrijeme koncerata uživo i donosi veliku nepredvidljivost svake nadolazeće izvedbe. Svaka glazba može biti lijepa, a SE’AM njeguje slobodu izražaja koliko god on prljav bio. Svojim radom kombiniraju nu metal, grunge, garage, punk, blues i mnoge druge žanrove bez pretjeranog određivanja.

Budući planovi benda uključuju potpuni izlazak iz najdublje rupe u kojoj obitavaju. Pripremite se na ispiranje pop atrakcija – SE’AM dolazi.

PHOTO: SE’AM

Total
3
Shares
Previous Article
Nišville jazz teatarski festival

Ulaznice u prodaji za Nišville jazz teatarski festival

Next Article
 21. Motovun Film Festival 2018

Dodjelom nagrada zatvoren 21. Motovun Film Festival