Share
Seed Holden objavio je novi EP “Time Stands Still”

Seed Holden objavio je novi EP “Time Stands Still”

Valpovački kantautor s berlinskom adresom Ljudevit Ivić, pod pseudonimom Seed Holden, krajem prošle godine, predstavio je novo EP izdanje “Time Stands Still”.

Cijeli EP je baziran na iskustvima i inspiraciji s putovanja u Ukrajinu / Kijev, Černobil-Pripyat. Radi se o malom zaokretu u glazbenom izričaju pa se tako mogu čuti tri instrumentala i jedna vokalno-instrumentalna numera. Cijeli EP je konceptualnog karaktera i prateći slijed pjesama pokušava prikazati vrhunac korištenja atomske energije (“The Claw”), trenutak nepažnje kada se ona okreće protiv čovjeka (“Woodpecker”) i na kraju, ono što je ostalo nakon katastrofe…povratak na početak, uz vatru, ognjište, odakle su se uvijek crpile nove ideje i nepresušan izvor inspiracije (“Stalker Matthew”, “Sitting By The Fireplace”).

EP je sniman u berlinskom Funkhausu, studija K3 & K4. Saksofon na Woodpeckeru odsvirao je Gisli Brynjarsson. Pavao Jergović je pričao na ruski i ukrajinski, a artwork realizaciju je radio Arhidrekt.

  1. […] Hrvatskoj, Irskoj, Poljskoj i Njemačkoj. Njegov posljednji EP, inspirisan putovanjim u Černobil, “Time Stands Still” objavljen je 31. oktobra prošle […]

Comments are closed.