Share
Seven That Spells predstavit će svoj album ‘OMEGA’ u klubu Pločnik

Seven That Spells predstavit će svoj album ‘OMEGA’ u klubu Pločnik

Grupa Seven That Spells predstavit će svoj nadolazeći studijski album ‘OMEGA’ u zagrebačkom klubu ‘Pločnik’ u srijedu, 22. studenog u 19 sati

Seveni su ‘OMEGU’ pripremali tri godine, koliko su trajala snimanja u Americi i Hrvatskoj. Grupi se s druge strane Atlantika pridružio Blake Fleming, jedan od najcjenjenijih bubnjara nezavisne scene i suosnivač legendarnih The Mars Volta i Laddio Bolocko. Evoluirani zvuk Sevena prvo se mogao čuti u fantastičnom prvom singlu «Future Lords», nakon kojeg su, u nedjelju 15. listopada, podjelili i potpuno novu pjesmu ‘Out III’.

No, kompletan novi studijski materijal, od prvog do posljednjeg takta, moći će se premijerno poslušati na listening sessionu u zagrebačkom «Pločniku». Tom prilikom članovi benda pričati će o svim aspektima ‘OMEGE’, od inspiracije do realizacije, od stvaranja trilogije do studijskog rada, kako u Zagrebu, tako i na daljinu, s Blakeom Flemingom.

‘OMEGA’ je završni dio trilogije ‘The Death And Resurrection Of Krautrock’, a službeno će ga u siječnju 2018. objaviti njemački Sulatron Records. Koncertna izvedba albuma dogoditi će se u Tvornici kulture 22. prosinca.

Ulaz u Pločnik je besplatan.